Markku Salomaa

VILLE CALLE SHOW

Mihin tämä maa on menossa? Oppositiosta Ville Calle lähestyi eilen kansaa kauniisti käärityllä totalitarismipaketilla. Heidän ”hyvää tarkoittava” avauksensa katupartioiden kieltämisestä on pohjimmiltaan niin vaarallista tekstiä, että kenenkään ei pidä ohittaa sitä olan kohautuksella.

 

http://www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/niinistö-ja-haglund-sipilän-torjuttava-katupartiot

 

Vaikka kyseessä lienee (toivottavasti) enemmän herroilta oman äänestäjäkunnan nuoleskelu kuin vakavasti otettavaa politiikan tekeminen, antaa tämä ruman kuvan ajattelusta mikä velloo arvoliberalismin syvissä vesissä.

 

Yhdistymis- ja kokoontumisvapaus on kaikille suomalaisille perustuslaissa taattu ja sitä näin törkeästi loukkaavaa aloitetta en toista muista. Vihreä ”sivistyspuolue” vahvistettuna RKP:llä ei näe mitään väärää siinä, että toisinajattelijoiden perustuslaillisia oikeuksia rajoitetaan! Perustuslaillisten oikeuksien kaventamisessa ei näe myöskään ongelmaa kahdelta oikeustieteen professorilta ”tilattu” mielipide.

 

http://yle.fi/uutiset/professorit_laissa_ei_estetta_rasististen_katupartioiden_kieltamiselle/8593402

 

Elämme vaarallisia aikoja. Eilen seuraamieni somekeskustelujen perusteella sanon, että demokratian asema ei ole maassamme vakaa. Netin arvoliberaalit henkilöt aivan vakavissaan ja syvällä sydämessään uskovat, että demokratiaa rajoittamalla saavutetaan parempi yhteiskunta! He ovat ylimielisessä oikeassa olemisessaan erittäin vakavissaan.

 

Kauan ei tarvinnut myöskään odottaa Suomen lain ylimmän tulkitsijan, Uuninpankkopojan Saku Timosen linjanvetoja aloitteeseen. Hänhän on PS:n kimpussa osapuilleen joka asiassa ja hänelle vaikka tapa jolla me niistetään nenää on perustuslain vastainen. Mutta nyt ei ole mitään ongelmaa!

 

http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2016/01/14/katupartiot-ja-laki/#comment-22968

 

Tiedoksi niille jotka eivät Sakua tiedä hän on demari ja hänen laintulkintansa toteuttavat demaritahtotilaa johon oleellisena osana kuuluu toisinajattelun tukahduttaminen.

 

Kukaan tuntemani ihminen ei tietenkään halua natseja partioimaan kadulle sen enempää kuin kommunisteja, anarkisteja tai jihadisteja jne jne. Mutta silti näillä kaikilla on oikeus kokoontua, perustaa yhdistyksiä ja tehdä politiikkaa ja KÄVELLÄ KADULLA. Ville Callen kannattamaa poliittista kontrollia emme ole nähneet kuin äärimmäisissä diktatuureissa joissa muutaman hengen kokoontumiset on kielletty ja mikään yhdistystoiminta ei ole sallittua. Lisäksi aloitteen käytännön toteuttaminen edellyttää täysiveristä ajatuspoliisitoimintaa! Jonkunhan on tunnistettava nämä ryhmät ja heidän vaaralliset ajatuksensa! Tervetuloa kielto- ja valvontayhteiskunta toivoo oppositio.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

keke keskinen

Ehdottomasti kaikki oikeistoaate pitää kieltää lailla.
Immosen facebook tilapäivitykset.
MitäVittua netti-lehti.
Kadulla kävely porukassa.
Jne.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Katupartioista mitään tiedä, mutta ihmetyttää noiden normaalisti hämyisissä sisätiloissa viihtyvien kuulapäiden yhtäkkinen ulkoiluinnostus.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Eipä siitä aikaakaan ole kun blogistin hengenheimolaiset olivat vaatimassa maahanmuuttajille liikkumisrajoituksia julkisilla paikoilla.

Koska demokraattisessa kansalaisyhteiskunnassa sellainen ei luonnollisestikaan ole mahdollista niin nyt kaivettiin sitten esille katunyrkit ottamaan kadut kansalaisilta haltuunsa.

Käyttäjän markkusalomaa kuva
Markku Salomaa

Meinaan siis että meillä tuskin on puolueen puheenjohta vaatinut maahanmuuttajien liikkumisrajoiksia ja tehnyt siitä aloitteen pääministerille! Vai onko? Teillä vihreillä puheenjohtaja teki juuri demokratian ja perustuslainvastaisen aloitteen ihan vakavissaan.

Käyttäjän MarjattaLaiho kuva
Marjatta Laiho

Suomen kaduilla ovat voimassa kaikki lait perustuslakia myöten. Täällä Uuden Suomen Puheenvuoroissa on kiellettyä "esittää sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia", "levittää huhuja tai valheita" sekä "yllyttää rikokseen tai väkivaltaan". Muut alla olevat ohjeet ovat lähinnä kirjoitusten luettavuuteen liittyviä.

En itse käyttäisi hakaristiä. On sääli, että sellainen useissa vanhoissa kulttuureissa myönteisiin ja yleviin arvoihin yhdistetty symboli on "tahrattu" lähihistoriassa meille "länsimaalaisille" käyttökelvottomaksi. Natsi-ideologia ujuttautui 1930-luvun Saksassa vähitellen valtavirta-ajatteluun. Kuin sammakko pantaisiin kylmään veteen kattilaan, jota aletaan hiljalleen kuumentaa.

Oivallus, että voimme katsella reilusti toinen toistamme kaduilla, toreilla ja kulkuneuvoissa, että meillä on oikeus edellyttää kaikilta kanssaihmisiltä lakien ja kohtuullisen hyvien tapojenkin noudattamista, olemista isompaa häiriötä ja varsinkaan minkäänlaista fyysistä vaaraa toisille aiheuttamatta, ei ole paha. Sana "ritarillisuus" merkitsi lapsuudessani sitä, että urhea ritari suojeli itseään heikompia näitä ulkopuolelta uhkaavilta vaaroilta – ei sitä, että hän huitoisi miekallaan tieltä pois kaikki "muukalaisen" nimilappua rinnassaan kantavat vastaantulijat välittämättä siitä, millä asialla nämä oikeasti ovat.

Poliiisin työ vain moninketaistuu, jos mahdollisesti, mutta oletettavasti varsin pienessä määrin, häiriötä aiheuttavien maahan vasta tulleiden turvapaikanhakijoiden lisäksi on vahdittavana runsaasti suomalaisten kasujen "kodinturvajoukkoja".

Toimituksen poiminnat